Cand nu stii ce sa alegi, alege negru in vestimentatie!

haine negre

Ti se intampla si tie destul de des sa stai in fata dulapului deschis si, pur si simplu, sa te uiti la toate hainele si sa nu stii ce sa alegi? Sau sa ti se para dintr-o data ca in dulapul tau este o mare petrecere a culorilor, ca totul este haotic si ca niciodata n-o sa-ti iasa o combinatie cromatica placuta ochiului?

Vestea buna este ca poti sa te relaxezi: fiecare dintre noi are saptamanal, daca nu zilnic, aceasta mica drama vestimentara. Pentru a-ti simplifica alegerea, una dintre solutii este sa alegi negru.

rochie neagra

Negrul – o alegere ce nu se va demoda niciodata

Negrul vine la pachet cu o varietate de conotatii. Se spune ca este simbolul misterului si al elegantei si ca “little black dress” este una dintre piesele vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o garderoba. Pe de alta parte, unii incearca pe cat posibil sa-l evite, in special outfit-urile negre in totalitate, considerandu-le plictisitoare.

Tot ceea ce putem noi sa spunem este ca secretul consta in combinatiile pe care le faci. Chiar si atunci cand te imbraci in negru din cap pana in picioare, poti combina diverse texturi si astfel sa eviti monotonia vestimentara si sa ai o tinuta echilibrata.

De asemenea, negrul poate fi pus foarte bine in evidenta de un machiaj mai creativ sau de bijuterii, incaltaminte si accesorii mai colorate care sa ofere un contrast placut.

rochie alb negruAlb si negru – un clasic al vestimentatiei

Albul este prima optiune pe care o recomandam, atunci cand una dintre piesele vestimentare este neagra. Combinatia alb-negru nu se va demoda niciodata, este un clasic in materie de tinute si, in functie de hainele alese, ea poate fi eleganta, casual, office, glam, asa cum vrei tu.

haine roz si negruNegru si roz pentru femei indraznete

Rozul aprins este o culoare care atrage priviri, este culoarea celor carora le place sa iasa in evidenta, se simt in largul lor in lumina reflectoarelor, vor sa transmita despre ei imagini puternice si memorabile. Combinat cu negru si rozul va iesi si mai mult in evidenta.

haine negru si galbenNegru si galben – o combinatie ce emana creativitate

Nu toata lumea se simte bine in galben. Sunt chiar destul de multe persoane, in special femei, care evita aceasta culoare, sustinand ca nu stiu cum sa o poarte. Galbenul este o culoare puternica, solara, o culoare a extrovertitilor. In combinatie cu negru, devine exploziva.

Totusi, femeile care stiu sa poarte combinatia negru-galben ies in evidenta prin creativitate, aliniere la trenduri si o energie debordanta.

haine rosu si negruNegru si rosu pentru un strop de pasiune

Despre rosu se stie deja ca este culoarea pasiunii. Iar atunci cand rosul pasional se intalneste cu negrul misterios, intotdeauna vor iesi tinute elegante, care atrag priviri. Negru si rosu este o combinatie perfecta pentru evenimentele speciale, precum petrecerile sau cocktailurile.

haine negru si bejNegru si bej – minimalism elegant

Bejul este o culoare discreta si poate fi chiar foarte sters si monoton, in combinatiile gresite. Insa, atunci cand este pus langa negru, el prinde viata si transmite un mesaj de eleganta prin simplitate. Combinatiile de bej si negru aduc multa eleganta.

haine combinatii culoriAlte combinatii cu mesaje puternice

Combinatiile pe care le-am prezentat mai sus sunt unele dintre cele mai dese alegeri, insa alaturi de negru mai pot fi puse piese vestimentare de alte culori, iar mesajul transmis este de fiecare data altul: negru si verde – opulenta, negru si portocaliu – tinerete si prospetime, negru si albastru – eleganta si regalitate.

Asadar, negrul este intotdeauna o idee buna si, daca il combini cu o culoare potrivita, vei transmite mesaje si prin hainele pe care le porti, nu numai prin cuvintele pe care le rostesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *