Hainele care spun povesti

povesti despre haine

Uite cateva intrebari la care sa te gandesti: Care este primul lucru pe care il faci dimineata, dupa ce deschizi ochii? Conform unui studiu facut in 2016, o treime dintre femeile isi verifica Facebook-ul. Esti si tu una dintre ele?

Cand o intrebi pe prietena ta daca o rochie iti sta bine, chiar vrei sa afli parerea ei obiectiva sau cauti aprobare?

Cand vrei un nou telefon, cand decizi sa-ti redecorezi casa, cand iti cumperi masina, cand cauti gradinita pentru copil, cand iesi in oras sa bei o cafea, de fiecare data trebuie sa faci niste alegeri. Le faci pe cele care sunt in trend sau pe cele cu care sufletul tau rezoneaza?

Traim intr-o lume in care ne este din ce in ce mai greu sa ne ascultam. In jurul nostru este mult zgomot, multe informatii, multe pareri.

Traim intr-o lume a trendurilor si uneori ne trezim prinsi in cursa de a tine pasul cu ele, chiar daca poate nu este cursa noastra.

In aceasta lume grabita, cine reuseste sa se dezvaluie asa cum este, sa se asculte si sa se manifeste dupa cum ii dicteaza inima iese castigator.

Uite un alt lucru la care sa te gandesti:

Fiecare om este o poveste

Fiecare dintre noi avem ceva de spus intr-un fel unic si comunicam prin tot ceea ce suntem. Prin hainele pe care alegem sa le purtam transmitem mesaje celorlalti. Tu ce ti-ai dori sa spuna despre tine hainele?

pantofi si geanta de piele

Hainele second-hand sunt povestitori de exceptie

Cand alegi haine second-hand, alegi sa porti pe tine povesti si sa fii, la randul tau, cel care duce povestea mai departe. Nu stii sigur de unde au venit si cum era cel ce le-a purtat inaintea ta, dar din acest mister iti poti crea propria realitate care te va ajuta sa le porti cu placere, sa te simti bine in ele, sa fii asa cum iti place sa fii.

Iti poti imagina ca puloverul acela larg si gros a fost purtat de o scriitoare care si-a pus viata pe hartie, in aburii aromati dintr-o cafenea mica. Poti lua aceasta imagine pentru a o duce mai departe si a o impleti cu propria ta viata.

Sau ca ghetele pe care le porti in picioare au fost ale unei pictorite ce le-a impregrant cu toata energia ei creativa si apoi le-a lasat sa plece, pentru a darui si urmatoarei persoane din creativitatea ei.

Impresia despre hainele second-hand s-a schimbat mult de-a lungul timpului iar oamenii au inceput sa le vada ca ceea ce sunt, in realitate: haine unice care poarta in ele o energie aparte si care te ajuta sa-ti exprimi personalitatea.

De ce sa te imbraci de acolo de unde se imbraca toata lumea, cand poti avea propriul tau coltisor in care sa gasesti lucruri unice? De ce sa mergi in aceleasi locuri aglomerate pe care le viziteaza toti?

De aceea, noi am gandit Evernisaj.ro ca pe o oaza de relaxare si de originalitate intr-o lume plina de trenduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *