Outfit perfect? – Alege geanta potrivită ție!

nume tipuri de genti

Știai că geanta ta poate spune multe lucruri despre tine? Îți petreci ore întregi în fața oglinzii, căutând ținuta potrivită și o analizezi de multe ori pentru a te asigura că se potrivește momentului? Speri ca întreg outfit-ul să ofere acel aspect atrăgător și fresh, dar în același timp modern? Cu toate acestea vreau să te întreb…acorzi în același timp importanța accesoriilor? Cum ar fi o simplă geanta de damă, înainte de a o arunca peste umăr și de a părăsi casa? Este potrivită stilului tău sau pur și simplu nu dai importanță acestui aspect?

O geantă de damă nu trebuie să îți poarte doar lucrurile personale, ci ar trebui să adauge valoare stilului și aspectului tău. O ținută perfectă și un look atrăgător trebuie să fie accesorizată în mod corespunzător. Așa că evită să ai doar o singură geantă preferată și încercă să îți achiziționezi pentru fiecare stil vestimentar câte o geantă sau poșetă adecvată.

genti dama

Dacă ești adepta stilului office, gențile de damă de dimensiuni medii sau mari sunt potrivite stilului vestimentar. Acestea trebuie să fie neapărat din piele naturală, cu design cât mai simplu, dar care transmite eleganță absolută. Pentru ieșirile cu prietenii sau pur și simplu când vrei să te relaxezi, stilul smart-casual te scoate din anonimat. Atuul genților de damă pentru acest stil se definesc prin lejeritate și comoditate.

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când ești pregătită să achiziționezi o geantă nouă:

  • Stabilește de la început un buget – întotdeauna stabilește-ți o sumă exactă. Concret, cât vrei să cheltuiești pentru o geantă nouă și încercă să nu te abați de la target

  • Hotărăște-te dacă îți dorești o culoare anume – culorile clasice precum negru, bej, bleumarin sau chiar roșu sunt alegeri bune pentru job. Dacă îți plac ieșirile de seară, alege o culoare, o formă sau un model care să atragă mai multă atenție. Culorile vii sau cele cu efect sclipitor sunt potrivite pentru cele care doresc să iasă în evidență.

  • Alege dimensiunea de care ai nevoie – nu achiziționezi genți de damă pentru a cara tot ceea ce ai în dressing, nu? Așa că fii atentă la nevoile tale și optează pentru genți de damă cu dimensiuni potrivite în funcţie de ocazie, de outfit-ul purtat și bineînțeles, de înălțimea ta.

Dacă vorbim de achiziționarea unei genți în funcție de înălțime, lucrurile sunt stabilite imediat. Dacă ești înaltă, alege genți de dimensiuni medii sau mici. Gențile de damă de mână ar trebui să fie mai late pentru a avea un echilibru perfect între corp și accesoriu. Evită gențile de umăr cu curele foarte scurte. Clutch-urile sau gențile stil plic pot fi o variantă potrivită pentru tine.

Dacă ești micuță de statură, atunci evită gențile supradimensionate! Nu sunt potrivite pentru tine și te vor eclipsa. Evită deasemenea să porți gențile de umăr cu o curea foarte lungă și optează pentru una de mărime medie.

Dacă ești un pic mai corpolentă, alege o geantă de damă bine structurată pentru a echilibra întregul look. Evită cu desăvârșire gențile de damă mici indiferent de cât de drăguțe ți se par, nu sunt potrivite!

Indiferent de culoare, mărime sau de ocazie, genţile de damă sunt parte importantă a vieții noastre de zi cu zi și trebuie să le acordăm atenția cuvenită. Că le alegem pentru estetică sau pentru funcționalitate, gențile de damă ne reprezintă și spun celor din jur ceea ce simțim și cine suntem. Alege geanta potrivită ție și poartă-o cu grație!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *