Sarah Jessica Parker fashion icon

moda Carrie Bradshaw

Când spunem Sarah Jessica Parker, spunem automat Carrie Bradshaw. Cu siguranță toate fetele știu cine este, chiar dacă nu au urmărit serialul celebru al celor 4 prietene, Sex and the City. Carrie a fost mereu în centrul atenției prin ținutele sale studiate și foarte bine alcătuite. Nu-ți trebuie un designer care să-ți spună cu ce să te îmbraci. Dacă o urmărești cu atenție pe Carrie, îți poți crea propria ținută “a la Carrie Bradshaw”.

Fusta de voal sau tutu este o piesă vestimentară foarte des întâlnită în ținutele lui Carrie. Vaporoasă, asimetrică și cu mult voal, este o piesă de rezistență. Fie că este asortată cu un top sau cu un tricou, este o ținută glamour și foarte chic. Dacă în trecut acest gen de fustă se folosea pentru balerine, acum aproape fiecare femeie are una în garderoba sa. Amintește-ți de vechile prințese și așa te poți simți și tu.

Fusta de voal sau tutu

Rochia albă este o altă ținută care va trezi admirația celor din jurul tău. Fie că este simplă și o accesorizezi, sau are deja aplicate pe ea accesorii aurii, poate fi purtată ca o ținută lejeră de zi sau ca rochie de seară. Chiar dacă albul este acea non culoare pe care nu o poartă oricine, aparițiile lui Carrie ne lasă cu gura căscată și cu siguranță ne vom dori să avem una în garderoba noastră. Să fii wow nu mai este un lux, sau dacă arăți de milioane, ținuta ta poate fi alcătuită la un preț accesibil.

rochie alba Carrie Bradshaw

Rochie mulată este cea care îți pune în valoare silueta sau corpul lucrat. Dacă ai atitudinea lui Carrie o poți îmbrăca atât seara, cât și ziua. Materialul elastic te ajută să te simți confortabil și sigură pe tine în orice situație. Adaugă o pereche de sandale cu toc înalt sau pantofi stiletto și ținuta este gata. Simplă și de efect, scoate în evidență feminitatea ta.

rochie mulata

Cine a spus că imprimeurile florale sunt demodate? Dacă te uiți la ținutele lui Carrie are foarte multe rochii cu imprimeuri florale, și acum, pentru că vara ne bate la ușă, îți poți etalata ținutele tale “florale”. Lungi sau scurte, rochiile cu imprimeu floral evidențiază frumusețea pielii tale, dar și silueta.

rochii cu flori

Pentru că orice ținută are nevoie de încălțăminte adecvată, nu uita de pantofii stiletto pe care Carrie îi poartă zilnic. Nu trebuie să adopți o ținută office sau business pentru a-i purta, ci piese vestimentare care se combină foarte bine cu acest stil de pantofi. Niciodată o femeie nu are prea multe perechi de pantofi sau genți, așa că alege diverse culori și materiale pentru a copia cât mai fidel stilul lui Carrie.

Și pentru că am amintit de pantofii lui Carrie, nu trebuie să uităm de accesoriile sale mari, aurii sau de perle. Ținutele lui Carrie sunt completate de bijuterii. Cine în afară de ea ar putea să accesorizeze o ținută sport cu perle, sau perle cu un colier cu pietre semiprețioase. Îți trebuie îndrăzneală și mult tact pentru aceste combinații, dar, dacă ea nu a dat greș, înseamnă că nici tu nu poți fi mai departe de spiritul ei creativ, care s-a remarcat de-a lungul întregului serial.

accesorii vestimentare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *