Stilul Marilyn Monroe

Cine nu o cunoaște pe Marilyn Monroe, frumoasa actriță americană care a devenit un sex simbol? Îți amintești de celebra fotografie în care aceasta, îmbrăcată într-o rochie albă, trece pe lângă gura de aerisire a metroului și rochița îi este pur și simplu suflată? Nu este doar o simplă poză sau o coincidență, aceasta filma pentru “Șapte ani de căsnicie” și scena a adunat 14 double, și toată lumea își amintește de “rochița buclucașă”.

Dincolo de această rochiță pe care a purtat-o Marlyn, acesta rămâne un fashion icon până în ziua de astăzi. Indiferent dacă ea era surprinsă în intimitatea casei sale purtând o bluză/maletă neagră și niște pantaloni albi trei sferturi, ea dădea dovadă de eleganță și bun gust. Pentru că viața nu este doar despre alb sau negru, însă această combinație te poate scăpa de veșnica problemă “Cu ce mă îmbrac azi?”, poți încerca și tu să-ți combini piesele vestimentare. 

pantaloni albi

bluza neagra tinuta

Poate fi o ținută lejeră de casă, însă este atât de versatilă încât o poți purta la un picnic sau la o ieșire cu fetele în oraș. Nu trebuie decât să-i mai adaugi fie o geacă de blugi sau una din imitație de piele, niște platforme sau teniși, și ești gata.

Atunci când vrei să fii unică și nu vrei să ai surpriza ca și prietena ta sa aibă aceeași bluză ca și tine, alege piese unice, care să-ți pună frumusețea și personalitatea în valoare. Să fii unică într-o lume în care orice lucru poate fi copiat, nu este foarte plăcut. Dar cum te-ai simți dacă ai fi asociată cu o actriță celebră ca Marlyn Monroe? Nu este suficient să cauți pe internet și să te inspiri, ci să găsești și acele piese vestimentare care să te facă unică. Less is more! așa că îți dorești cu siguranță să fii acea persoană după care toată lumea întoarce privirea.

Frumusețea lui Marlyn Monroe a fost pusă în valoare nu doar de rochia albă, celebră, ci și de rochia roșie, devenită “rochița neagră” cea care te scapă de alegeri neinspirate. Dacă îți place să-ți pui silueta în valoare sau doar bustul, alege o rochie inspirată după aparițiile amețitoare ale lui Marlyn. Roșu denotă pasiunea, eleganța și bunul gust.

rochie rosie rochie rosie look Marilyn Monroe

Și rămânând la capitolul apariții seducătoare, auriul este cel care te pune în valoare la un eveniment, îți dă acea strălucire de care ai nevoie pentru a te simți bine. Să fii glamour în zilele noastre, înseamnă să dai dovadă de pricepere în găsirea acelor elemente vestimentare care să nu fie de prost gust.

Marilyn Monroe rochie aurie

rochie aurie argintie Marilyn Monroe

Nu uita că și bijuteriile îți pun în valoare frumusețea și alege-le în funcție de ceea ce vrei să pui în evidență. O rochie foarte încărcată sau care deja este prețioasă, are nevoie de niște bijuterii, mici și elegante, care să completeze ținuta ta. Probabil ai observat stilul lui Marlyn, cum alege să poarte fie cercei, fie coliere prețioase și brățări.

Fie că alegi o rochie albă, roșie sau aurie, încearcă să o porți cu atitudine și să-i dai voie să dezvăluie câte ceva din personalitatea ta. De foarte multe ori hainele sunt mesagerul nostru înainte de a spune ceva, așa că alege niște haine care să transmită un mesaj pozitiv despre tine. În cazul de față că ești aproape de stilul lui Marlyn Monroe.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *